Cycolac в хиляди цветове

ABS

  • CYCOLAC™
    RESIN

  • MG47F
    ABS

  • Произведено в
    Швейцария

  • 6000 рецепти
    за цветове

По лиценз на SABIC® в бъдеще SAX® Polymers ще компаундира пластмаса и ще съобразява ABS материала CYCOLACTM MG47F с индивидуалните цветови изисквания.

CYCOLAC™ е доказала се от десетилетия на пазара ABS пластмаса от световна класа и се произвежда от SABIC®. При това притежаващият разрешение за контакт с хранителни продукти и UL сертификат тип MG47F играе специална роля. Въз основа на добрата си течливост и ударна жилавост, както и отличното качество на повърхността, годната за многостранна употреба техническа пластмаса покрива изискванията на висококачествени пластмасови приложения.

На Fakuma 2017 SABIC® и SAX® Polymers обявиха старта на лицензно компаундиране, в резултат на което от този момент нататък CYCOLAC™ MG47F ще се предлага във всички цветове. Материалът може да се закупува чрез Grässlin Kunststoffe в Германия, Lenorplastics в Швейцария и Plastoplan в Австрия, както и чрез официалният дистрибутор на SABIC за България – Аектра Пластикс.

Роджър Грайсбергер, управител на Hromatka Group Management AG, оповести на Fakuma интензивирането на дългогодишното партньорство със SABIC®:
„Балансираните технически свойства, лесната преработваемост, съобразената с пазара цена и постоянното качество превръщат CYCOLAC™ във висококачествена суровина. SAX® Polymers съгласува материала бързо и гъвкаво с индивидуалните цветови желания.“