Дистрибуция

Богат продуктов асортимент на склад SAX Polymers

SAX® Polymers са специализирани в производството на технически полимери. Освен стандартни материали и мастербачи, фирмата, със сертификат за качество ISO 9001 и производствени линии във Виена (Автрия) и Обериет (Швейцария), предлага индивидуални полимерни решения според нуждите на своите клиенти. Същевременно, SAX® Polymers разполага с десетилетен опит, добит на европейските пазари.

 

Основното портфолио от полимери може да бъде предварително оцветено, подобрено чрез добавки или подсилено. Употребата на модерни моно- и двушнекови екструдери позволява преработката на всички технически гранулати във високо технологични полимерни компаунди. Съвременни дозиращи и гранулиращи системи се използват при преработката и рециклирането, а собствените лаборатории дават възможност за точен анализ и контрол на качеството.

 

Мастербачите на SAX® са висококачествени концентрати, които позволяват оцветяването, добавянето на специфични характеристики и ефекти на всички видове полимери и отговарят на изискванията на клиента, като в момента съществуват над 6000 разработени рецепти.

 

RAL асортиментът включва 29 стандартни мастербача с универсално приложение, подходящи за оцветяването на PE, PP, PA, PBT, TPE , както и на ABS и POM. Всички цветове са с издръжливи на температури между 240°C-290°C и отговарят на всички изисквания по REACH и RohS.